Видове контейнери за извозване на строителни отпадъци

Най-важно преди да се захванем с ремонтна дейност е да се запознаем с процесите. Необходимо е да имаме яснота, защото яснотата е сила.

На първо място когато се наемем с ремонтиране се сблъскваме с отпадъците.

За целта най-често прибягваме до избор на контейнер за извозване на строителни отпадъци. Контейнерите се използват, когато изхвърляме специфичен по вид и обем боклук. Хубаво е да проучим внимателно различните видове контейнери за отпадъци и тяхния обем за да можем да изчислим количеството отпадъци, което ще поберът.

14

Това е изключително отговорен процес. За това е нужно да бъдем информирани относно контейнерите и тяхната големина.

За строителни отпадъци най-често се използват контейнери от отворен тип, които са различни размери спрямо обема на отпадъците.

Хубаво е предварително да се информирате, по този начин ще бъдете наясно какъв размер на контейнер е необходим за вашия случай, според неговата вместимост.

Най-често използваните размери на контейнери са:

  • 4 кубиков контейнер от отворен тип – широчина 1.30м., височина 1.50м., дължина от крайна до крайна точка – 2.70м.
  • 6 кубиков контейнер от отворен тип – широчина 3.30м., височина 1.50м., дължина от крайна до крайна точка – 2.70м.

Ако имате въпроси относно контейнерите и всичко необходимо по извозването и изхвърлянето на строителни отпадъци, можете да се обърнете към https://www.bokluk.bg/ , защото винаги е добре да получите професионално мнение.

По статията работи: Диана Трайкова

Работят ли фирми за извозване на отпадъци в София, според Закон за управление на отпадъците?

Работят ли фирмите за извозване на отпадъци в София, според Закона за управление на отпадъците? Как можем бързо и лесно да проверим дали фирмите за извозване на отпадъци в София работят според Закона за управление на отпадъците? Преди да се съгласите на каквито и да...

повече информация

Какво е нужно да знаем за извозване на строителни отпадъци с контейнери в София?

Какво е нужно да знаем за извозване на строителни отпадъци с контейнери в София?След всеки ремонт у дома, независимо от това дали ще разрушаваме постройка, ще къртим настилка и т.н., накрая винаги остава голямо количество строителни отпадъци. Изхвърлянето му е...

повече информация

Контейнери за боклук в София са перфектното средство за извозване на строителни отпадъци

Контейнери за боклук в София са перфектното средство за извозване на строителни отпадъциНезависимо от сложността на вашия ремонт, каквито и къртачни дейности да предприемете в дома си, със сигурност резултатът ще бъде сериозно количество строителни отпадъци, от които...

повече информация

София

ул. Люботрън 13

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА

087 66 11 222