Извозване и изхвърляне на строителни отпадъци в София – законосъобразен начин

Строителните отпадъци са нещо, с което е задължително да се справим и това не търпи отлагане. Винаги в следствие на ремонт се оказва, че се е натрупало огромно количество боклук, което трябва да бъде изхвърлено. Но въпросът е къде? Знаем, че е забранено от Закона да правим това в обикновените контейнери пред жилището ни. Какво да правим тогава и как да изхвърлим строителните си отпадъци в София по законосъобразен начин?

Дори и най-малките ремонтни дейности у дома, като боядисване или разместване на мебели често водят до натрупването на боклук. А да не споменаваме какво се случва след издигане на ново помещение, цялостен ремонт, къртене на стени и др. В тези случаи обемът на отпадъците е наистина огромен и колкото повече са те, толкова по-сложно става изхвърлянето им.

Извозване и изхвърляне на строителни отпадъци в София – законосъобразен начин от Bokluk.bg

извозване и изхвърляне на строителни отпадъци в София

Има специални законови наредби, където е регламентирано изхвърлянето на строителните отпадъци и специалните места за тази цел. Това са пунктове и сметища за такъв вид боклук и в повечето случаи се намират в най-крайните части на града или дори извън него. И разбира се, това няма как да се случи без специализирана фирма за извозване и изхвърляне на строителни отпадъци в София.

Събирането и транспортирането се извършва с многофункционални авто кранове. Разполагаме с различни по големина и обем контейнери, които с точност да задоволят вашите нужди. Предоставяме специално за Вас контейнери до удобно за целта място за поставянето им. Може да извършите ремонта на етапи в удобно за вас време. Единственото условие е, след като напълните контейнера да се свържете с нас и ние ще дойдем да го вземем.

Всичко се случва бързо, лесно и удобно и за двете страни.

Затова ако смятате идеята за добра се свържете с нас още сега, чрез формата за контакт, тук в сайта ни или като пишете имейл на: info@bokluk.bg, както и ако позвъните на тел.: 087 66 11 222.

Очакваме ви! Извозване и изхвърляне на строителни отпадъци в София по законосъобразен начин, който няма да ви струва скъпо!

Работят ли фирми за извозване на отпадъци в София, според Закон за управление на отпадъците?

Работят ли фирмите за извозване на отпадъци в София, според Закона за управление на отпадъците? Как можем бързо и лесно да проверим дали фирмите за извозване на отпадъци в София работят според Закона за управление на отпадъците? Преди да се съгласите на каквито и да...

повече информация

Какво е нужно да знаем за извозване на строителни отпадъци с контейнери в София?

Какво е нужно да знаем за извозване на строителни отпадъци с контейнери в София?След всеки ремонт у дома, независимо от това дали ще разрушаваме постройка, ще къртим настилка и т.н., накрая винаги остава голямо количество строителни отпадъци. Изхвърлянето му е...

повече информация

Контейнери за боклук в София са перфектното средство за извозване на строителни отпадъци

Контейнери за боклук в София са перфектното средство за извозване на строителни отпадъциНезависимо от сложността на вашия ремонт, каквито и къртачни дейности да предприемете в дома си, със сигурност резултатът ще бъде сериозно количество строителни отпадъци, от които...

повече информация

София

ул. Люботрън 13

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА

087 66 11 222