Работят ли фирмите за извозване на отпадъци в София, според Закона за управление на отпадъците?

Как можем бързо и лесно да проверим дали фирмите за извозване на отпадъци в София работят според Закона за управление на отпадъците?

извозване и изхвърляне на строителни отпадъци в София

Преди да се съгласите на каквито и да било услуги от дадена фирма е добре да се уверите на първо място дали тя е легитимна. Как става това?

Като се уверим, че притежава документа, издаден по реда на ЗУО, след издаване на направление по чл. 58, ал. 1 от Наредбата за управление на отпадъците и поддържане и опазване на чистотата на територията на Столична община.

След като сте убедени, че фирмата отговаря на изискванията и е напълно легитимна, можете да пристъпите към използване на техните услуги.

А относно извозването на строителни отпадъци в София, можете да се доверите на нас – Bokluk.bg.

Ако имате нужда от изхвърляне и извозване на строителни отпадъци в София, не се колебайте да ни потърсите.

Събирането и транспортирането се извършва с многофункционални авто кранове. Разполагаме с различни по големина и обем контейнери, които с точност да задоволят вашите нужди. Предоставяме специално за Вас контейнери до удобно за целта място за поставянето им. Може да извършите ремонта на етапи в удобно за вас време. Единственото условие е, след като напълните контейнера да се свържете с нас и ние ще дойдем да го вземем. По-екологично и евтино от варианта, при който предприемате сами това действие, спестявайки своето ценно време и средства..

Вижте още относно нашите услуги и се свържете с нас директно чрез формата за контакт.

Какво е нужно да знаем за извозване на строителни отпадъци с контейнери в София?

Какво е нужно да знаем за извозване на строителни отпадъци с контейнери в София?След всеки ремонт у дома, независимо от това дали ще разрушаваме постройка, ще къртим настилка и т.н., накрая винаги остава голямо количество строителни отпадъци. Изхвърлянето му е...

повече информация

Контейнери за боклук в София са перфектното средство за извозване на строителни отпадъци

Контейнери за боклук в София са перфектното средство за извозване на строителни отпадъциНезависимо от сложността на вашия ремонт, каквито и къртачни дейности да предприемете в дома си, със сигурност резултатът ще бъде сериозно количество строителни отпадъци, от които...

повече информация

Фирми за извозване на отпадъци в София – 3 въпроса, които да им зададете

Фирми за извозване на отпадъци в София - 3 въпроса, които да им зададетеКогато ви предстои ремонт на дома и планирате всичко свързано с него, е редно и да помислите относно строителните отпадъци, които ще останат след предприетите дейности. Знаете ли как е правилно да...

повече информация

София

ул. Люботрън 13

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА

087 66 11 222