Изчистване на дома, мазето или тавана ни, с цел терапия

За да дойде нещо ново в живота ни, трябва да му направим място, като се освободим от старото. Най-ползотворния и терапевтичен ефект върху нас има почистването. Може би си забелязвал, че когато изчистиш в къщи, в теб има едно приятно чувство на свежест и лекота. Повечето терапевти препоръчват на няколко месеца да се освобождаваме от стари и непотребни вещи в дома си, за да отключим енергията си. По този начин ние се освобождаваме от застоялата енергия и отваряме пространство за нещо ново в живота си. Естествено не е необходимо да следваш думите на някого, можеш да се ръководиш единствено от своите чувства, и да се възползваш от този съвет.

Искаш ново начало, а се чудиш от къде да започнеш. Опитай с дома, мазето или тавана си и виж до какво ще доведе това за теб.

При едно основно почистване ще се изненадаш как през годините си натрупал купища вещи, с идеята, че някога пак ще ти потрябват, но това така и не се е случвало в близките няколко години. Най-голямата нужда от почистване имат мазето и тавана, тъй като всички ги използваме за склад на стари електроуреди, счупени мебели, бяла и черна техника, изхабени гуми, строителни отпадъци и какво ли още не, които застояват от десетилетия.

clutter in basement

Заключваш вратата на мазето след себе си и забравяш за всички тези вещи, но те не забравят за теб. След години, когато се сещаш да влезеш в мазето се натъкваш на неща, които се чудиш защо си запазил.

Задръстеното с отпадъци складово помещение, не само е грозно и възпира енергията ти, но и е опасно както за теб, така и за околните, защото е възможно възникването на пожар или развъждане на инсекти и други вредители.

Време е да предприемеш това действие и да се освободиш от всичко това. За твоето удобство има фирми, като https://www.bokluk.bg/ , където биха се погрижили за теб, като изхвърлят и извозят отпадъците ти, в подходящи за целта контейнери до безопасно и щадящо природата, специализирано място.

За да не си сам в твоята кауза, можеш да включиш и останалата част от етажната собственост, които също се нуждаят от подобни услуги. Можеш да инициираш една обща кауза, в която да участват всички съседи. Обединявайки усиялията си, можете да използвате общ контейнер, което разпределено сумарно на етажната собственост си е почти БЕЗПЛАТНО.

По този начин освен за себе си, ще направиш едно добро дело и за твоите съседи и приятели, като подредите хаоса и се предпазите от пожари, вредители и др. Ще помогнеш и на други хора и така удовлетворението ти ще бъде несравнимо, защото няма по-велико дело от помощта и подкрепата. Освен цялото удовлетворение, което ще изпиташ от добрата кауза, по този начин ще се сближиш със съседите си и ще спомогнеш за едно прекрасно социално общуване. Всички заедно може да направим чудеса, в частност за домовете си и глобално за цялата планета.

По статията работи: Диана Трайкова

Работят ли фирми за извозване на отпадъци в София, според Закон за управление на отпадъците?

Работят ли фирмите за извозване на отпадъци в София, според Закона за управление на отпадъците? Как можем бързо и лесно да проверим дали фирмите за извозване на отпадъци в София работят според Закона за управление на отпадъците? Преди да се съгласите на каквито и да...

повече информация

Какво е нужно да знаем за извозване на строителни отпадъци с контейнери в София?

Какво е нужно да знаем за извозване на строителни отпадъци с контейнери в София?След всеки ремонт у дома, независимо от това дали ще разрушаваме постройка, ще къртим настилка и т.н., накрая винаги остава голямо количество строителни отпадъци. Изхвърлянето му е...

повече информация

Контейнери за боклук в София са перфектното средство за извозване на строителни отпадъци

Контейнери за боклук в София са перфектното средство за извозване на строителни отпадъциНезависимо от сложността на вашия ремонт, каквито и къртачни дейности да предприемете в дома си, със сигурност резултатът ще бъде сериозно количество строителни отпадъци, от които...

повече информация

София

ул. Люботрън 13

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА

087 66 11 222