Как става извозването на строителните отпадъци в София?

Винаги след ремонтни дейности у дома се оказва, че имаме големи количества строителни отпадъци, които няма как да изхвърлим в контейнерите, но не можем и да ги задържим у дома.

Какво правим в тези случаи? Избираме фирма за извозване на строителни отпадъци в София.

извозване на строителни отпадъци в София

Това е най-ефикасния метод да почистите след дейностите у дома. Наемането на фирма е много лесно, но е добре да се доверите на изпитан източник, който ще свърши добра работа за вас и няма да ви струва скъпо. Добре е да се информирате и с какви контейнери разполага дадената фирма и да прецените дали ще ви бъдат достатъчни в зависимост от обема на боклуците, които искате да изхвърлите.

Повечето фирми разполагат с 4-кубикови и 6-кубикови контейнери за извозване на строителни отпадъци в София. 4-кубиковите са с вместимост от 100 чувала, пълни с по 25 кг. отпадъци. Това е максималната тежина, която могат да поберат. 6-кубиковите са с товаровместимост 150 чувала от 25 кг. Но от Bokluk.bg Ви предлагаме дори и 7-кубиков контейнер.

Ако имате нужда от изхвърляне и извозване на строителни отпадъци в София, не се колебайте да ни потърсите. Ние не само изхвърляме отпадъци, ние даваме ежедневно, допълнителна стойност. Качествено обслужване с внимание и грижа за Вас.

Събирането и транспортирането се извършва с многофункционални авто кранове. Разполагаме с различни по големина и обем контейнери, които с точност да задоволят вашите нужди. Предоставяме специално за Вас контейнери до удобно за целта място за поставянето им. Може да извършите ремонта на етапи в удобно за вас време. Единственото условие е, след като напълните контейнера да се свържете с нас и ние ще дойдем да го вземем. По-екологично и евтино от варианта, при който предприемате сами това действие, спестявайки своето ценно време и средства.

Свържете се с нас на е-mail: info@bokluk.bg и телефон 087 66 11 222, или директно от формата ни за контакт, като натиснете тук. Очакваме ви!

Работят ли фирми за извозване на отпадъци в София, според Закон за управление на отпадъците?

Работят ли фирмите за извозване на отпадъци в София, според Закона за управление на отпадъците? Как можем бързо и лесно да проверим дали фирмите за извозване на отпадъци в София работят според Закона за управление на отпадъците? Преди да се съгласите на каквито и да...

повече информация

Какво е нужно да знаем за извозване на строителни отпадъци с контейнери в София?

Какво е нужно да знаем за извозване на строителни отпадъци с контейнери в София?След всеки ремонт у дома, независимо от това дали ще разрушаваме постройка, ще къртим настилка и т.н., накрая винаги остава голямо количество строителни отпадъци. Изхвърлянето му е...

повече информация

Контейнери за боклук в София са перфектното средство за извозване на строителни отпадъци

Контейнери за боклук в София са перфектното средство за извозване на строителни отпадъциНезависимо от сложността на вашия ремонт, каквито и къртачни дейности да предприемете в дома си, със сигурност резултатът ще бъде сериозно количество строителни отпадъци, от които...

повече информация

София

ул. Люботрън 13

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА

087 66 11 222