Фирма за извозване на отпадъци в София – как да бъдем сигурни, че е надеждна?

Когато планираме ремонт у дома, ние мислим за абсолютно всичко от това какви материали ще се използват до това кой ще извърши ремонта, но нещото, за което рядко се сещаме е какво ще правим със строителните останат след ремонта?

Фирма за извозване на отпадъци в София

За да може всичко да мине без проблем е добре да планираме и това, защото е не по-малко важен казус от всичко останало. Практиката сочи, че голям процент от домакинствата игнорират проблема със строителните отпадъци, но законът не мисли така. Има приети наредби и етични норми, които повеляват отпадъците да бъдат събирани в специални контейнери, които след това да бъдат извозени до съответните лицензирани сметища.

Вижте размерите на нашите контейнери, като натиснете тук!

Това се извършва от специализирани фирми за извозване на отпадъци в София, каквато е и Bokluk.bg. Извозването и изхвърлянето на строителни отпадъци в София вече е много по-лесно откакто съществуват тези услуги. Но въпросът е как да бъдем сигурни, че фирмата, на която се доверяваме за изхвърлянето на строителните отпадъци е надеждна и работи законосъобразно?

Има много лесен начин за това и той е винаги когато работите с фирма, да поискате да видите документа, издаден по реда на ЗУО, след издаване на направление по чл. 58, ал. 1 от Наредбата за управление на отпадъците и поддържане и опазване на чистотата на територията на Столична община.

Ако фирмата за извозване на отпадъци в София ви представи такъв документ, то значи всичко с нея е наред и вие спокойно можете да и се доверите. Ние, от Bokluk.bg, също гарантираме за това, че работим изцяло съобразно закона и гарантираме за нашата качествено извършена услуга.

Доверете ни се и няма да съжалявате, защото сме фирма за извозване и изхвърляне на строителни отпадъци в София с дълъг опит и множество доволни клиенти. Свържете се с нас на е-mail: info@bokluk.bg и телефон 087 66 11 222. Нека заедно помислим за опазването на околната среда!

Работят ли фирми за извозване на отпадъци в София, според Закон за управление на отпадъците?

Работят ли фирмите за извозване на отпадъци в София, според Закона за управление на отпадъците? Как можем бързо и лесно да проверим дали фирмите за извозване на отпадъци в София работят според Закона за управление на отпадъците? Преди да се съгласите на каквито и да...

повече информация

Какво е нужно да знаем за извозване на строителни отпадъци с контейнери в София?

Какво е нужно да знаем за извозване на строителни отпадъци с контейнери в София?След всеки ремонт у дома, независимо от това дали ще разрушаваме постройка, ще къртим настилка и т.н., накрая винаги остава голямо количество строителни отпадъци. Изхвърлянето му е...

повече информация

Контейнери за боклук в София са перфектното средство за извозване на строителни отпадъци

Контейнери за боклук в София са перфектното средство за извозване на строителни отпадъциНезависимо от сложността на вашия ремонт, каквито и къртачни дейности да предприемете в дома си, със сигурност резултатът ще бъде сериозно количество строителни отпадъци, от които...

повече информация

София

ул. Люботрън 13

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА

087 66 11 222