Наредба за управление на строителните отпадъци и актове за неправилно изхвърляне

Знаете ли че изхвърлянето на строителни отпадъци на нерегламентирано място би могло да ви донесе сериозни неприятности, както и глоба.

Служителите на Столичен инспекторат следят стриктно как се случва изхвърлянето на строителни отпадъци и дали това се прави на регламентираните и лицензирани сметища.

Ако физическо лице изхвърли своите строителни отпадъци извън определените за целта места, то подлежи на глоба и съставен акт за установено нарушение. Глобите варират от 300 до 1000лв.

Натиснете тук, за да видите наредбата за управление на строителните отпадъци и за влагане на рециклирани строителни материали.

В тази връзка, ние от Bokluk.bg Ви напомняме, че при извършване на строително-ремонтни дейности в София, сте длъжни да помислите за извозване и изхвърляне на строителните материали. Това става най-лесно чрез наемането на специализирана фирма за извозване на отпадъци в София.

извозване и изхвърляне на строителни отпадъци в София

Като ако имате нужда от изхвърляне и извозване на строителни отпадъци в София, не се колебайте да ни потърсите. Ние не само изхвърляме отпадъци, ние даваме ежедневно, допълнителна стойност, качествено обслужване с внимание и грижа за Вас.

Събирането и транспортирането се извършва с многофункционални авто кранове. Разполагаме с различни по големина и обем контейнери, които с точност да задоволят вашите нужди. Предоставяме специално за Вас контейнери до удобно за целта място за поставянето им. Може да извършите ремонта на етапи в удобно за вас време. Единственото условие е, след като напълните контейнера да се свържете с нас и ние ще дойдем да го вземем.

Свържете се с нас на е-mail: info@bokluk.bg и телефон 087 66 11 222. Очакваме ви!

Работят ли фирми за извозване на отпадъци в София, според Закон за управление на отпадъците?

Работят ли фирмите за извозване на отпадъци в София, според Закона за управление на отпадъците? Как можем бързо и лесно да проверим дали фирмите за извозване на отпадъци в София работят според Закона за управление на отпадъците? Преди да се съгласите на каквито и да...

повече информация

Какво е нужно да знаем за извозване на строителни отпадъци с контейнери в София?

Какво е нужно да знаем за извозване на строителни отпадъци с контейнери в София?След всеки ремонт у дома, независимо от това дали ще разрушаваме постройка, ще къртим настилка и т.н., накрая винаги остава голямо количество строителни отпадъци. Изхвърлянето му е...

повече информация

Контейнери за боклук в София са перфектното средство за извозване на строителни отпадъци

Контейнери за боклук в София са перфектното средство за извозване на строителни отпадъциНезависимо от сложността на вашия ремонт, каквито и къртачни дейности да предприемете в дома си, със сигурност резултатът ще бъде сериозно количество строителни отпадъци, от които...

повече информация

София

ул. Люботрън 13

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА

087 66 11 222