Какъв е начинът за извозване на строителни отпадъци чрез контейнери в София?

Ако доскоро само сте чували за извозване на строителни отпадъци чрез контейнери в София, то в настоящата статия, можете да разберете повече подробности за тази услуга.

Извозването на строителни отпадъци, чрез контейнери в София е много лесна и удобна услуга, която не затормозява и двете страни. Всичко е много просто. Когато намерите своята фирма за извозване и изхвърляне на отпадъци е добре да попитате с какви контейнери разполага. Повечето фирми разполагат с 4-кубикови и 6-кубикови контейнери за извозване на строителни отпадъци в София. 4-кубиковите са с вместимост от 100 чувала, пълни с по 25 кг. отпадъци. Това е максималната тежина, която могат да поберат. 6-кубиковите са с товаровместимост 150 чувала от 25 кг. Но от Bokluk.bg Ви предлагаме дори и 7-кубиков контейнер.

извозване на строителни отпадъци чрез контейнери в София

Преценете какъв обем ви е нужен и се свържете с фирмата, за да уговорите удобен ден и час, както и място, където да бъде доставен вашия контейнер. В този момента, от фирмата оставят контейнера на ваше разположение и вие им връщате обаждане, когато сте готови с поставянето на боклука в него. Бързо, лесно и удобно.

След това, от фирмата за извозване и изхвърляне на отпадъци идват до адреса и прибират своя контейнер, като извозват отпадъците до лицензирани сметища. Цената за използването на които, включително и такса смет са включени в общата цена, която вие заплащате на Bokluk.bg.

Ако ви звучи добре и смятате, че ще имате нужда от подобна услуга във връзка с предстоящ ремонт или защо не и за изхвърляне на стари мебели, се свържете с нас чрез формата за контакт в сайта ни. Можете да ни пишете и директно имейл на адрес: info@bokluk.bg, както и да се обадите на телефон 087 66 11 222. Очакваме ви! Извозване на строителни отпадъци чрез контейнери в София на супер изгодни цени!

Работят ли фирми за извозване на отпадъци в София, според Закон за управление на отпадъците?

Работят ли фирмите за извозване на отпадъци в София, според Закона за управление на отпадъците? Как можем бързо и лесно да проверим дали фирмите за извозване на отпадъци в София работят според Закона за управление на отпадъците? Преди да се съгласите на каквито и да...

повече информация

Какво е нужно да знаем за извозване на строителни отпадъци с контейнери в София?

Какво е нужно да знаем за извозване на строителни отпадъци с контейнери в София?След всеки ремонт у дома, независимо от това дали ще разрушаваме постройка, ще къртим настилка и т.н., накрая винаги остава голямо количество строителни отпадъци. Изхвърлянето му е...

повече информация

Контейнери за боклук в София са перфектното средство за извозване на строителни отпадъци

Контейнери за боклук в София са перфектното средство за извозване на строителни отпадъциНезависимо от сложността на вашия ремонт, каквито и къртачни дейности да предприемете в дома си, със сигурност резултатът ще бъде сериозно количество строителни отпадъци, от които...

повече информация

София

ул. Люботрън 13

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА

087 66 11 222