Отстраняване на строителни отпадъци и към кого да се обърнем за тяхното извозване?

На всички ни е изключително досадно и неприятно, когато ремонтираме дома или офиса си, да се занимаваме с почистване и отстраняване на строителните отпадъци. Също така след влязлите в сила промени в Наредбата за управление на строителните отпадъци и за влагане на рециклиране на строителни материали, това освен, че е неприятно е и свързано с множество досадни ангажименти, свързани с организирането на отстраняването им, а също така е и строго забранено използването на контейнерите за битови отпадъци за тази цел.

stroitelni otpadaci mu3nf02zttp7albplimu35rwxxgt9bebeghe53jzj2

Тъй като най-ценните ни ресурси, както всички знаем са нашето време и енергия, то този досаден за вас ангажимент, вече не е нужно да бъде ваше задължение. За да бъдете успешни във вашата сфера, и да не се претоварвате с ненужни дейности, трябва да умеете да делегирате досадните за вас задачи.

С този неприятен за вас ангажимент вече може да се заеме фирма за транспортиране и изхвърляне на строителни отпадъци.

Когато започнете свой проект, свързан със строителство или ремонтна дейсност, автоматично се сблъсквате с проблема със събиране и извозване на отпадъците, които са се получили в следствие на строителната работа.

За да бъдем полезни за вас, ние от https://www.bokluk.bg/ предлагаме нашите услуги и професионално отношение, като осигуряваме контейнери, както и камион за извозването им до определеното сметище за такъв вид строителни отпадъци.

Ние не само отстраняваме отпадъци, ние се грижим за вашия комфорт и спокойствие, по време на не леката строително ремонтна дейност.

Освен трудоемкостта на тази задача, не бива да се подценява и знанието, което човек трябва да има, когато предприема почистването на определен материал. Ние се грижим за правилното управление на отпадъците с цел съхраняване на природния ресурс.

По статията работи: Диана Трайкова

Работят ли фирми за извозване на отпадъци в София, според Закон за управление на отпадъците?

Работят ли фирмите за извозване на отпадъци в София, според Закона за управление на отпадъците? Как можем бързо и лесно да проверим дали фирмите за извозване на отпадъци в София работят според Закона за управление на отпадъците? Преди да се съгласите на каквито и да...

повече информация

Какво е нужно да знаем за извозване на строителни отпадъци с контейнери в София?

Какво е нужно да знаем за извозване на строителни отпадъци с контейнери в София?След всеки ремонт у дома, независимо от това дали ще разрушаваме постройка, ще къртим настилка и т.н., накрая винаги остава голямо количество строителни отпадъци. Изхвърлянето му е...

повече информация

Контейнери за боклук в София са перфектното средство за извозване на строителни отпадъци

Контейнери за боклук в София са перфектното средство за извозване на строителни отпадъциНезависимо от сложността на вашия ремонт, каквито и къртачни дейности да предприемете в дома си, със сигурност резултатът ще бъде сериозно количество строителни отпадъци, от които...

повече информация

София

ул. Люботрън 13

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА

087 66 11 222