Почистване на строителни отпадъци в София, чрез извозване и изхвърляне

Ако сте чували, че много от вашите приятели се възползват от услугите на фирми, предлагащи почистване на битови и строителни отпадъци в София, чрез извозване и изхвърляне, то вероятно знаете колко бързо, лесно и удобно се случва цялата процедура.

А ако не знаете, то четете правилната статия, от която ще разберете и ще можете да прецените дали услугата е подходяща за вас.

Почистване на строителни отпадъци в София

Фирми за почистване на строителни отпадъци в София, чрез извозване и изхвърляне има много. Но е важно да намерите правилната за вас, която ще ви предложи ниски цени, но и висококачествено извършена услуга.

Ние от Bokluk.bg правим именно това! Предлагаме Ви доставяне на контейнери до удобно за вас място, като разполагаме с 4,6 и 7 кубикови контейнери за изхвърлянето на строителни отпадъци в София. След като напълните своя контейнер с отпадъци, вие просто се свързвате с нас, за да може да дойдем и да го вземем, като след това го депонираме на специално създадени за целта, сметища. Добре е да знаете, че в цената, която плащате са включени и такса смет, както и използването на лицензирано сметище.

Когато предприемаме ремонт вкъщи, то е почти 100% сигурно, че в края му, ще имаме огромно количество боклук за изхвърляне. Било то поради къртене, или сваляне на стари тапети, настилки и т.н., от Bokluk.bg нямат никакъв проблем почистването на вашите строителни отпадъци в София, чрез извозване и изхвърляне.

Съществува специална наредба за управление на отпадъците във всяка община – Глава пета от Наредбата на Столичната община регламентира специално почистването на строителни отпадъци в София, чрез извозване и изхвърляне. И за да бъде всичко законно и коректно, доверявайки се на Bokluk.bg вие можете да бъдете напълно спокойни, че вашият боклук ще отиде на правилното място. Доверете ни се и няма да сгрешите! Очакваме да се свържете с нас, чрез формата за контакт в сайта ни, или чрез имейл на: info@bokluk.bg, както и телефонно обаждане на тел.: 087 66 11 222.

Работят ли фирми за извозване на отпадъци в София, според Закон за управление на отпадъците?

Работят ли фирмите за извозване на отпадъци в София, според Закона за управление на отпадъците? Как можем бързо и лесно да проверим дали фирмите за извозване на отпадъци в София работят според Закона за управление на отпадъците? Преди да се съгласите на каквито и да...

повече информация

Какво е нужно да знаем за извозване на строителни отпадъци с контейнери в София?

Какво е нужно да знаем за извозване на строителни отпадъци с контейнери в София?След всеки ремонт у дома, независимо от това дали ще разрушаваме постройка, ще къртим настилка и т.н., накрая винаги остава голямо количество строителни отпадъци. Изхвърлянето му е...

повече информация

Контейнери за боклук в София са перфектното средство за извозване на строителни отпадъци

Контейнери за боклук в София са перфектното средство за извозване на строителни отпадъциНезависимо от сложността на вашия ремонт, каквито и къртачни дейности да предприемете в дома си, със сигурност резултатът ще бъде сериозно количество строителни отпадъци, от които...

повече информация

София

ул. Люботрън 13

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА

087 66 11 222