6 съвета за изхвърлянето на строителни отпадъци в София

Когато ви предстои ремонт, винаги е добре да гледате с перспектива върху нещата. А именно да помислите как ще изхвърлите всички строителни отпадъци, натрупали се след ремонта.

Продължете да четете надолу, за да разберете как правилно да изхвърляте своите отпадъци в София.

1. Първият съвет от нас е да се доверите на специализирана фирма в извозването и изхвърлянето на строителни отпадъци в София.

2. Повечето фирми за извозване на боклук предлагат събирането на отпадъци в контейнери, предоставени от тях. Изберете правилната големина на контейнера, който ще ви бъде нужен. Планирайте и преценете кой ще бъде идеалния размер за вас.

Вижте нашите размери от тук!

3. Информирайте се какво можете да изхвърлите в контейнера и дали е позволено да се смесват битови и строителни отпадъци. Фирмата, с която работите е отговорна за управлението на съдържанието на отпадъците, така че можете да се посъветвате с нея.

4. Помислете колко време ще ви е нужен контейнера. Той може да остане при вас няколко дни, но е препоръчително това да не бъде повече от 5 дни и в момента, в който приключите да се свържете с фирмата, за да дойде и да го вземе.

5. От фирмата зависи осигуряването на контейнера, а от вас да подберете правилното място за неговото поставяне. Помислете за съседите, както и все пак за близостта му до вашето жилище.

6. Попитайте фирмата дали в цената е включено и извозване на контейнера за строителни отпадъци до регламентираните за това сметища и такса смет. За всеки вид отпадък съществува отделна глава в Наредбата на Столична община и фирмите следва да имат законни разрешителни да извозват тези ненужни купища боклук до място за рециклирането му.

Правилното планиране на цялостната дейност по извозване и изхвърляне на боклука по законосъобразен начин ще ви осигури спокойствие и сигурност!

изхвърляне на строителни отпадъци в София

Ние от Bokluk.bg сме тук за вас и сме готови да извозим и изхвърлим строителните ви отпадъци до лицензираните сметища. Свържете се с нас още сега и ще се радвате на страхотни оферти! Изхвърляне на строителни отпадъци в София на достъпни цени само от Bokluk.bg.

Работят ли фирми за извозване на отпадъци в София, според Закон за управление на отпадъците?

Работят ли фирмите за извозване на отпадъци в София, според Закона за управление на отпадъците? Как можем бързо и лесно да проверим дали фирмите за извозване на отпадъци в София работят според Закона за управление на отпадъците? Преди да се съгласите на каквито и да...

повече информация

Какво е нужно да знаем за извозване на строителни отпадъци с контейнери в София?

Какво е нужно да знаем за извозване на строителни отпадъци с контейнери в София?След всеки ремонт у дома, независимо от това дали ще разрушаваме постройка, ще къртим настилка и т.н., накрая винаги остава голямо количество строителни отпадъци. Изхвърлянето му е...

повече информация

Контейнери за боклук в София са перфектното средство за извозване на строителни отпадъци

Контейнери за боклук в София са перфектното средство за извозване на строителни отпадъциНезависимо от сложността на вашия ремонт, каквито и къртачни дейности да предприемете в дома си, със сигурност резултатът ще бъде сериозно количество строителни отпадъци, от които...

повече информация

София

ул. Люботрън 13

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА

087 66 11 222