Коя фирма извозва и изхвърля строителни отпадъци в София?

Правили сте ремонт? Имате събран строителен отпадък, който няма как да извозите сами? Търсите фирма за извозване на строителни отпадъци в София? Е, четете правилната статия.

Но преди да разберете повече за фирмата ни, предпочитаме да изясним на всички, които четат тази статия, защо е толкова важно да извозваме и депонираме строителните отпадъци до специално изградени за целта сметища.

фирма извозва и изхвърля строителни отпадъци в София

Съществува специална наредба за управление на отпадъците във всяка община – Глава пета от Наредбата на Столичната община регламентира специално извозването на строителни отпадъци.

На Ваше разположение са фирми, които извозват и изхвърлят строителни отпадъци в София. Тук става дума за всякакъв тип остатъци от ремонт, извозване на стари, негодни мебели, уреди, железни конструкции, варели, автомобилни гуми, пластмасови или дървени останки от какво ли не още. За всеки от изброените отпадъци съществува отделна глава в Наредбата на Столична община и фирмите следва да имат законни разрешителни да извозват тези ненужни купища боклук до място за рециклирането му.

Ние предлагаме доставяне на контейнери до удобно за вас място, като Bokluk.bg разполага с 4,6 и 7 кубикови контейнери за изхвърлянето на строителни отпадъци в София. Най-често изхвърляните боклуци са именно в следствие на ремонтни дейности у дома, но ако имате и друг вид боклуци, не се притеснявайте да ни потърсите.

За да може всичко да бъде свършено коректно, законно и качествено, се доверете на Bokluk.bg за извозването и изхвърлянето на вашите отпадъци. Ние не просто изхвърляме отпадъци, а ние даваме ежедневно допълнителна стойност. За нас, най-важни са клиентите ни, затова изберете да се доверите на фирма, която извозва и изхвърля строителни отпадъци в София и то на достъпни цени. Bokluk.bg Ви очаква!

Работят ли фирми за извозване на отпадъци в София, според Закон за управление на отпадъците?

Работят ли фирмите за извозване на отпадъци в София, според Закона за управление на отпадъците? Как можем бързо и лесно да проверим дали фирмите за извозване на отпадъци в София работят според Закона за управление на отпадъците? Преди да се съгласите на каквито и да...

повече информация

Какво е нужно да знаем за извозване на строителни отпадъци с контейнери в София?

Какво е нужно да знаем за извозване на строителни отпадъци с контейнери в София?След всеки ремонт у дома, независимо от това дали ще разрушаваме постройка, ще къртим настилка и т.н., накрая винаги остава голямо количество строителни отпадъци. Изхвърлянето му е...

повече информация

Контейнери за боклук в София са перфектното средство за извозване на строителни отпадъци

Контейнери за боклук в София са перфектното средство за извозване на строителни отпадъциНезависимо от сложността на вашия ремонт, каквито и къртачни дейности да предприемете в дома си, със сигурност резултатът ще бъде сериозно количество строителни отпадъци, от които...

повече информация

София

ул. Люботрън 13

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА

087 66 11 222