Какво да правите със строителните отпадъци след ремонта у дома в София?

Пролетта дойде, а с нея и планираните ремонти у дома. А планирахте ли какво ще правите със строителните отпадъци след него? Къде ще изхвърлите мазилки, настилки и всички останали боклуци в следствие на ремонтните дейности?

Ако все още не сте помислили за това, четете правилната статия, в която ще можете да си отговорите на въпроса „Какво да правим със строителните отпадъци след ремонта в София?“

извозване на строителни отпадъци в София

Съществуват специализирани за целта фирми, които извозват и изхвърлят вашите отпадъци до лицензирани сметища. Така вие се отнасяте отговорно към боклука си и вършите всичко законосъобразно.

Как се случва всичко? Извозването и изхвърлянето на строителни отпадъци в София никога не е било по-лесно!

Събирането и транспортирането се извършва с многофункционални авто кранове. Фирмите разполагат с различни по големина и обем контейнери, които с точност да задоволят вашите нужди. Предоставят ги специално за Вас до удобно за целта място за поставянето им. Може да извършите ремонта на етапи в удобно за вас време. Единственото условие е, след като напълните контейнера да се свържете с фирмата, за да дойде да го вземе. Отпадъците се извозват до подходящо за целта сметище и не замърсяват града. Така вие улеснявате цялостния процес по почистването на отпадъците след ремонта, освен това и мислите за околната среда.

Фирмите разполагат с различни по големина контейнери, най-често 4,6 и 7-кубикови, като е добре предварително да помислите кой ще ви бъде нужен.

Например, ние от Bokluk.bg разполагаме с:

– 4 кубиков контейнер от отворен тип – широчина 1.30м., височина 1.50м., дължина от крайна до крайна точка – 2.70м.

– 6 кубиков контейнер от отворен тип – широчина 3.30м., височина 1.50м., дължина от крайна до крайна точка – 2.70м.

Както и 7-кубиков такъв, за който можете да ни попитате допълнително на нашия телефон за връзка: 087 66 11 222, както и имейл: info@bokluk.bg.

След като вече знаете какво да правите със строителните отпадъци след ремонта в София, можете спокойно да се свържете с Bokluk.bg, като гарантирано ще получите висококачествена услуга на достъпна цена! Свържете се с нас още сега, за да получите най-добрата оферта за извозване и изхвърляне на строителни отпадъци в София.