Къде да намерите извозване на строителни отпадъци с контейнери за боклук?

Често при извършването на по-сериозни ремонтни дейности у дома се образува голямо количество строителни отпадъци. Добре е да знаем, че поради тяхната специфика и обем, ние не можем да си позволим да ги изхвърлим в контейнера пред жилището ни.

Изхвърлянето на строителни отпадъци в София е строго следено и при нарушение, физическите лица биват глобени.

Изискванията, касаещи изхвърлянето и управлението на тези отпадъци, както и опазването на околната среда вследствие на строително-ремонтна дейност са регламентирани и детайлно описани в специална наредба, която можете да видите от тук.

Наредбата за управление на отпадъците и поддържане и опазване на чистотата на територията на Столична община.

При нужда от извозване и изхвърляне на строителни отпадъци в София, най-добрият вариант за вас е да се доверите на специализирана фирма за извозване на боклук. Ако не сте наясно как точно се случват нещата, продължете да четете надолу и ще разберете.

извозване на строителни отпадъци с контейнери за боклук

Тези специализирани фирми работят с контейнери, в които вие да събирате отпадъците от ремонтната дейност. Те предлагат доставянето им до удобно за вас място, като вие наемате контейнера дотогава, докогато приключите с изхвърлянето на строителни отпадъци.

Разбира се накрая контейнерът ще бъде извозен до някое от специално предназначените за изхвърляне на строителни отпадъци депа. Цялата работа се извършва от фирмата, като в цената е включена и такса смет, както и използването на лицензирани сметища.

Добре е да мислим за опазването на околната среда и за състоянието на града, в който живеем. Всички ние сме длъжни да изхвърляме строителните си отпадъци по законосъобразен начин. Ние от Bokluk.bg сме винаги тук за вас! Фирма, която извозва и изхвърля отпадъци в София! Доверете ни се и няма да съжалявате. Свържете се с нас на е-mail: info@bokluk.bg и телефон 087 66 11 222.

А ние ще свършим всичко останало свързано с извозването на строителните отпадъци с контейнери за боклук.