Фирма за извозване на отпадъци в София – как да бъдем сигурни, че е надеждна?

Когато планираме ремонт у дома, ние мислим за абсолютно всичко от това какви материали ще се използват до това кой ще извърши ремонта, но нещото, за което рядко се сещаме е какво ще правим със строителните останат след ремонта?

Фирма за извозване на отпадъци в София

За да може всичко да мине без проблем е добре да планираме и това, защото е не по-малко важен казус от всичко останало. Практиката сочи, че голям процент от домакинствата игнорират проблема със строителните отпадъци, но законът не мисли така. Има приети наредби и етични норми, които повеляват отпадъците да бъдат събирани в специални контейнери, които след това да бъдат извозени до съответните лицензирани сметища. Вижте размерите на нашите контейнери, като натиснете тук!

Това се извършва от специализирани фирми за извозване на отпадъци в София, каквато е и Bokluk.bg. Извозването и изхвърлянето на строителни отпадъци в София вече е много по-лесно откакто съществуват тези услуги. Но въпросът е как да бъдем сигурни, че фирмата, на която се доверяваме за изхвърлянето на строителните отпадъци е надеждна и работи законосъобразно?

Има много лесен начин за това и той е винаги когато работите с фирма, да поискате да видите документа, издаден по реда на ЗУО, след издаване на направление по чл. 58, ал. 1 от Наредбата за управление на отпадъците и поддържане и опазване на чистотата на територията на Столична община.

Ако фирмата за извозване на отпадъци в София ви представи такъв документ, то значи всичко с нея е наред и вие спокойно можете да и се доверите. Ние, от Bokluk.bg, също гарантираме за това, че работим изцяло съобразно закона и гарантираме за нашата качествено извършена услуга.

Доверете ни се и няма да съжалявате, защото сме фирма за извозване и изхвърляне на строителни отпадъци в София с дълъг опит и множество доволни клиенти. Свържете се с нас на е-mail: info@bokluk.bg и телефон 087 66 11 222. Нека заедно помислим за опазването на околната среда!