5 причини да изберете фирма за извозване на строителни отпадъци в София

Когато планираме ремонтни дейности у дома, то ние се сещаме за абсолютно всичко свързано с тях, но рядко мислим относно изхвърлянето на натрупаните строителни отпадъци в последствие.

Именно там е грешката ни и поради тази причина доста физически лица биват санкционирани поради простата причина, че изхвърлят своите строителни отпадъци на нерегламентирани за това места.

Така че, за да може вие да изхвърлите отпадъците си законосъобразно, е редно да се доверите на фирма за извозване на строителни отпадъци в София. Ако досега не сте го правили, продължете надолу и ще видите 5 причини да изберете услугите на специализирана фирма.

фирма за извозване на строителни отпадъци в София

1. Използвайки услугите на фирма за извозване на строителни отпадъци в София, от вас не се изисква нищо друго освен да съберете отпадъците в осигурените от фирмата, контейнери.

2. В цената, която заплащате на фирмата за извозване в София са включени такса смет, както и използването на лицензирани сметища.

3. Можете да избирате между различни по големина контейнери, като ние от Bokluk.bg разполагаме с 4,6 и 7-кубикови контейнери за боклук в София.

4. Можете да задържите контейнерите докато не приключите с изхвърлянето на строителни отпадъци и ремонтната дейност, като цяло.

5. Изхвърляте своите строителни отпадъци по законосъобразен начин, който е по-екологичен и по-евтин от варианта, при който предприемате сами това действие.

Доверете ни се още сега и няма да сгрешите! Ние от Bokluk.bg сме насреща, за да ви помогнем да изчистите своите отпадъци. Ние се борим за едно по-екологично чисто място за живеене и ежедневно се стараем да помагаме за опазването на околната среда.

Свържете се с нас посредством формата ни за контакт, от тук. Можете и да ни се обадите директно на тел.: 087 66 11 222, както и да ни пишете на е-mail: info@bokluk.bg.