Фирми за извозване на отпадъци в София – 3 въпроса, които да им зададете

Когато ви предстои ремонт на дома и планирате всичко свързано с него, е редно и да помислите относно строителните отпадъци, които ще останат след предприетите дейности.

Знаете ли как е правилно да се отнасяте към строителните отпадъци и къде да ги изхвърлите? В контейнерите за битови отпадъци – в никакъв случай! До тях – абсолютно неприемливо! Ако си позволите да го направите рискувате сериозни санкции и глоби. Така че е нужно да се информирате за начините, които са законосъобразни и най-адекватни в този случай.

Повечето от домакинствата избират да се доверят на фирми за извозване на отпадъци в София. Но как да сте сигурни дали избраната от вас е надеждна и ще ви предложи висококачествена услуга? Продължете да четете надолу и ще разберете. В настоящата статия ще ви дадем съвети относно правилния избор на фирма за извозване на отпадъци в София.

Фирми за извозване на отпадъци в София

Ето 3 въпроса, които да зададете, за да сте сигурни, че ще получите качествено свършена работа:

  1. „Имате ли документа, издаден по реда на ЗУО, след издаване на направление по чл. 58, ал. 1 от Наредбата за управление на отпадъците и поддържане и опазване на чистотата на територията на Столична община?“ Без наличието на този документ, в никакъв случай не предприемайте каквито и да било дейности съвместно с тази фирма, защото е възможно тя да не работи законосъобразно.
  2. „В цената, която плащам, включена ли е такса смет и използването на лицензирано сметище?“ Също много важно нещо, за което фирмите за извозване на отпадъци в София са длъжни да отговарят.
  3. Могат ли да ви покажат препоръки или мнения от доволни клиенти?

Тези три неща са напълно достатъчни да разберете, че дадената фирма за извозване на отпадъци в София е легитимна и ще извърши услугата безупречно.

Ние, от Bokluk.bg предварително гарантираме за високото качество на услугата, която предлагаме и нейната достъпна цена. Доверете ни се и няма да съжалявате!

Свържете се с нас на е-mail: info@bokluk.bg и телефон 087 66 11 222, както и директно от формата за контакт, като натиснете върху връзката.

Работят ли фирми за извозване на отпадъци в София, според Закон за управление на отпадъците?

Работят ли фирмите за извозване на отпадъци в София, според Закона за управление на отпадъците? Как можем бързо и лесно да проверим дали фирмите за извозване на отпадъци в София работят според Закона за управление на отпадъците? Преди да се съгласите на каквито и да...

повече информация

Какво е нужно да знаем за извозване на строителни отпадъци с контейнери в София?

Какво е нужно да знаем за извозване на строителни отпадъци с контейнери в София?След всеки ремонт у дома, независимо от това дали ще разрушаваме постройка, ще къртим настилка и т.н., накрая винаги остава голямо количество строителни отпадъци. Изхвърлянето му е...

повече информация

Контейнери за боклук в София са перфектното средство за извозване на строителни отпадъци

Контейнери за боклук в София са перфектното средство за извозване на строителни отпадъциНезависимо от сложността на вашия ремонт, каквито и къртачни дейности да предприемете в дома си, със сигурност резултатът ще бъде сериозно количество строителни отпадъци, от които...

повече информация

София

ул. Люботрън 13

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА

087 66 11 222